Programoversigt

Dreamers Circus og Nordisk Dans

VEGA

 / 

240 kr.

Køb billet

Nordisk folkemusik er i gang med en kæmpe udvikling, og i den absolutte fortrop finder vi Dreamers’ Circus. Den dansk-svenske trio genfortolker genren i en leg med traditioner, musikhistorie og forbløffende håndværk. Denne aften i VEGA kan du nyde Dreamers’ Circus og derefter danse natten væk sammen med folkene bag Nordisk Dans.

Når koncerten er slut, overtager Nordisk Dans Lille VEGA. Nordisk Dans kan bedst beskrives som et koncept, for entusiaster indenfor traditionel dans og musik. Den nordiske folkedans bobler og koger nemlig over hele landet. I de store byer er unge mennesker begyndt at danse sammen til månedlige danseaftener under navnet Nordisk Dans.

Denne aften får publikum en lille smagsprøve på fænomenet, for her vil nogle af de faste musikere i Nordisk Dans København spille op til et vaskeægte folkedansebal. Det bliver sjovt, hedt og vellydende, og alle kan være med, uanset om man har prøvet at danse folkedans før. Musikere: Julian Svejgaard, Sofie Bollen og Mads Kjøller Henningsen.

VEGA

Enghavevej 40, 1674 København
Se på kort