Programoversigt

Lykkeligst på landet – kan det virkelig passe?

Dansk Arkitektur Center

 / 

Gratis

Tilmelding nødvendig
Foto: Astrid Dalum

Vi har en masse forestillinger og fordomme om livet på landet. Men hvad ved vi egentlig om, hvordan det er at bo i de små samfund uden for de store byer? Hvordan påvirker forestillingerne dem, som bor der? Til dette arrangement dykker vi ned i, hvad forskning fortæller om livet på landet, samt hvilken betydning regionale forskelle som fx dialekter har for vores forestillinger om hinanden. Det gør vi sammen med professor på Københavns Universitet, Pia Quist, programchef i Realdania, Stine Lea Jacobi og kontorchef for befolkning og uddannelse i Danmarks Statistik, Peter Vig Jensen.

Herefter har vi inviteret forfatter Stine Pilgaard og Mikkel Bogh, der er leder af nyt center på Københavns Universitet for kunstens rolle i samfundet, til en både seriøs og underholdende samtale om, hvordan litteratur, kultur og billedkunst også påvirker vores forestillinger om livet på landet.

Arrangementet er arrangeret af Danmarks Statistik, Dansk Arkitektur Center og Crown Princess Mary Center på Københavns Universitet. Læs mere her: marycenter.ku.dk.

Dansk Arkitektur Center

Bryghusgade 10, 1473 København
Se på kort